Batavus Milano E-go 2014

Comfortabele, luxe en betrouwbare allround e-bike
Aan de Batavus Milano E-go® heb je een betrouwbare, comfortabele en zeer compleet afgemonteerde e-bike met zeven versnellingen waarmee je moeiteloos lange afstanden aflegt. De accu van 400 Wh heeft namelijk een hoge actieradius. Ideaal voor de recreatieve toertochten in het weekend of op vakantie. Maar hij is ook heel geschikt voor de dagelijkse kortere ritjes. Met deze e-bike is elke rit een feest! De Milano E-go® is de populairste Bosch e-bike in Nederland en wordt ook positief beoordeeld in diverse tests, waaronder de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes.

Betrouwbare Bosch Active Line middenmotor
Deze allround elektrische fiets is voorzien van een bijzonder krachtige, populaire Bosch Active Line middenmotor die zorgt voor een comfortabele en natuurlijke ondersteuning. De rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor dragen bij aan de comfortabele ondersteuning. Dat is pas zorgeloos fietsen.

Hydraulische remmen en centraal geplaatst display
Deze betrouwbare e-bike is standaard uitgerust met hydraulische remmen waarmee je krachtig en soepel tot stilstand komt. Je hoeft je handen niet van het stuur te halen om de fiets te bedienen, ideaal. En het display is centraal op het stuur geplaatst.

Goed zien én gezien worden: Aerflow verlichting
De unieke Batavus Aerflow koplamp die met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF) is bekroond, maakt de Milano E-go® ook in het donker veilig. Je hebt zo altijd goed zicht en bent zelf altijd goed zichtbaar in het verkeer, zelfs van opzij.


Specificaties:

 • Accu capaciteit: 11Ah/396Wh/36V
  Accu actieradius: tot 140 km
  Accu locatie: Achterdrager
  Accu uitneembaar: Ja
  Motor locatie: Midden
  Motor merk: Bosch
  Motor type: Vrijloopmotor
  Motor capaciteit (Nm): 48
  Display: Bosch HD display
  Display afneembaar: Ja
  Trapondersteuning aantal standen: 4
  Walk Assist: Ja
  Voorlicht: Batavus Aerflow geïntegreerd in de voorvork
  Achterlicht: Aan/uit knop
  Dynamo: Via accu
  Versnelling aantal: 7
  Versnelling automatisch: Nee
  Versnelling groep: Shimano Nexus 7
 • Versnelling locatie: In de achternaaf
  Gewicht in kg: 23,5 excl. accu
  Gewicht accu in kg: 2,6
  Versnelling type: Nexus
  Voorrem soort: Hydraulische velgrem
  Achterrem soort: Hydraulische velgrem
  Automatische kettingspanner: Nee
  Stuurpen type: Handmatig verstelbaar
  Handvat: Kunststof
  Zadel merk: Selle Royal
  Zadelpen: Verend
  Bagagedrager: Aluminium achterdrager
  Voorvork soort: Verend
  Slot: AXA ringslot geschikt voor insteekkabel
  Standaard: Eenpoot standaard
  Framehoogte(s) in cm: 48, 53, 57, 61
  Kleur(en): Zwart mat, Wit mat