Leaflet Nederlands

Allereerst is Human Design een hulpmiddel voor zelfkennis. Door te experimenteren met jouw Strategie en Autoriteit kun je leren hoe door dit leven te navigeren als jezelf en de last van conditionering afwerpen. Human Design kan ook in vele verschillende aspecten van je leven worden toegepast. Het kan bijzonder grote inzichten verschaffen in partnerschappen, ouder kind relaties en het gezinsleven en er zijn welzijn, psychologische als zakelijke toepassingen.

Ontdek jouw uniciteit en begin aan het leven waarvoor je gemaakt bent om te leven.

Front

Human Design is een nieuw systeem van zelfkennis dat fundamenteel verschilt van alles wat al in de wereld bestaat vandaag de dag. Het is niet gebaseerd op geloof of religie maar is een logisch empirisch systeem welke je de mogelijkheid geeft om te experimenteren met haar mechanismen en voor jezelf uit te vinden of het werkt voor jou. Het laat je een concrete kaart zien van je eigen natuur en voorziet je van simpele hulpmiddelen om jezelf te zijn en weerstand in je leven uit te schakelen. Human Design reikt je de mogelijkheid aan om jezelf te ontdekken en je eigen aard te beginnen te begrijpen en accepteren.

Het Human Design Systeem is een synthese van 2 stromen van wetenschap, traditioneel en modern. De traditionele wetenschappen – astrologie zowel westers als oosters, het Hindu-Brahmin Chakra systeem, de Zohar of Kabbalah, en de meeste belangrijke, de I-Ching, of boek der veranderingen – dit zijn de traditionele elementen in de synthese die Human Design is, en gecombineerd met de moderne wetenschap om de genetische code uit te lezen, geeft dit diepgaand inzicht in hoe je ontworpen bent om door de materiële wereld te navigeren.

Human Design gebruikt je geboorte data voor de berekening van je design chart, of Bodygraph, welke je Type en Definitie vaststelt, de belangrijkste onderdelen van het systeem. De kaart voorziet je van de simpele werking van Strategie en Autoriteit om mee te experimenteren, om uit te leven en jouw individuele en gedifferentiëerde natuur te ontdekken. Het simpelweg begrijpen van de werking aan de oppervlakte, voorziet je van een stevige basis in dit leven welke een onmiddellijke verandering van je proces teweeg brengt.

We zijn passagiers in deze lichamen. We zijn een passagiers bewustzijn die het leven ervaart. Buddha leerde dat het lichaam niet van jou is. Het is het niet, maar we zijn er wel volledig afhankelijk van.

Door te leren hoe je compleet in lijn met je eigen natuur functioneert brengt onmiddellijke voordelen; dit is het moment waarop je krijgt wat je toekomt, tegelijk met de juiste relaties, carrière, omgeving, enzovoorts.

Door hier gevolg aan te geven, door te experimenteren met de logica, ontdek je mogelijk een opmerkelijke belevenis van het vinden en uiteindelijk het uitleven van jouw oogmerk en de schoonheid zien van wat het leven in petto heeft voor je.

Ontdek jouw unieke expressie en individuele punten van wijsheid terwijl je experimenteert met communiceren in een authentieke en radicaal nieuwe manier. Ervaar hoe je optimaal functioneert, in je carrière en met partners of kinderen.

We nodigen je uit om te zien wat de Human Design chart over je kan onthullen.

International Human Design School Certified Professional