Hierbij ontvangt u informatie over de geluid werende maatregelen die aan uw woning worden getroffen.

Ondanks de zorg die aan deze informatie is besteed, bestaat altijd de kans dat er onjuistheden zijn. De aannemer die het werk gaat uitvoeren komt bij u langs voor de voorbereiding van het werk. Dit noemen wij een “warme opname”. Op dat moment wordt ook nog een keer gecontroleerd of de hieronder verstrekte gegevens juist zijn. Omtrent het tijdstip van de “warme opname” zal u mettertijd op de hoogte worden gesteld.

Loggia 1-W1 is de pui tussen de woonkamer en de loggia. Het rooster boven de deur worden vervangen door een geluid isolerend ventilatierooster. Rondom de bestaande deur worden aan de binnenkant van het kozijn nieuwe kaderlatten aangebracht met rubbers tot tegen de deur ten behoeve van de kierdichting. Bij de onderdorpel wordt op de kaderlat een slijtstrip aangebracht.

Raam 1-W1 zijn de twee aluminium ramen in de woonkamer. Bij deze ramen worden de rubbers van de te openen ramen vernieuwd. Waar nodig worden de ramen afgesteld zodat deze netjes tegen de rubbers aansluiten.

Raam 1-S1 zijn de twee aluminium ramen in de slaapkamer. Bij deze ramen worden de rubbers van de te openen ramen vernieuwd. Waar nodig worden de ramen afgesteld zodat deze netjes tegen de rubbers aansluiten.

Loggia 3-S1 is de pui tussen de slaapkamer en de loggia. Het rooster boven de deur worden vervangen door een geluid isolerend ventilatierooster. De deur wordt vervangen door een nieuwe deur met geluid werend glas en dubbele kierdichting. Rondom de deur worden aan de binnenkant van het kozijn nieuwe kaderlatten aangebracht met rubbers tot tegen de deur ten behoeve van de kierdichting. Bij de onderdorpel wordt op de kaderlat een slijtstrip aangebracht. Het bestaande glas, naast de deur, wordt vervangen door geluid werend glas.