Mn oren die piepen, gooi kots in portiekenRappers Stepherd en Skinto, uit de Nouveau Riche-stal van Boaz van de Beatz, hebben een nieuwe track gemaakt: ‘Brak Obama’. Deze track is de opvolger van ‘Banaan’ (in samenwerking met Jebroer en Jayh), waarmee de rappers in België al een hit scoorden. Nu is het de beurt aan Nederland. Met ‘Brak Obama’ lijkt dat te lukken, want het nummer wordt in de Nederlandse clubs al veel gedraaid.

Skinto over ‘Brak Obama’
Met de tekst “Thunderdome in mijn hoofd, ik ben een misselijk kind. Wasmachine in mijn maag. Ik ben een misselijk kind” doelen de rappers op een avondje stappen en de dag erna flink brak zijn.

“Soms heb je zo’n periode waarin je grenzen blijft opzoeken, tegen beter weten in. Het is dan ontzettend gezellig ’s avonds maar de kater komt de volgende morgen des te harder aan”, aldus Skinto.

Project Money
De track ‘Brak Obama’ is geproduceerd door Boaz van de Beatz, Big2 van The Opposites en het producersteam Project Money. Met Project Money wordt er gewerkt aan meer materiaal. ‘Brak Obama’ is een eerste voorproefje.